Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szórakozás, Kikapcsolódás képes leírás - Visegrád város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Szórakozás, Kikapcsolódás - Visegrád város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: visegrad.tlap.hu » Szórakozás, Kikapcsolódás
Keresés
Találatok száma - 11 db
Canopy drótkötélpálya - Élmény Tréning

Canopy drótkötélpálya - Élmény Tréning

Üdvözöljük az Élmény tréning oldalán! Egy olyan csapattal,amelyet csak te akartál, nem jutsz messzire. (Reinhold Messner, hegymászó) Miben más, mint a klasszikus outdoor tréning? Olyan helyzeteket teremt, ahol Te írod és játszod a főszerepet. Különleges, mert a kalandok kilépnek a hétköznapi valóságból. Rugalmas, mert a legkisebb csoporttól, a több száz embert megmozgató programokig terjedhet. Az első Canopy pálya a Costa Rica Monteverde Cloud Forest Nemzeti Parkjában nyílt meg. A közép-amerikai pálya eredeti célja az esőerdő kutatás volt. Magyarországon Visegrádon épült meg az első Canopy pálya. Adrenalin fokozó, szabadságot sugalló érzés száguldani a lombok felett. Pazar panoráma tárul a résztvevő elé, a Fellegvár romjai, a Dunakanyar szépséges hegyei. A vendégek 4-10 fős csoportokban, vezető irányításával teszik meg az 1 órás utat.

Duna Mozi

Duna Mozi

Több, mint 40 éve működik Visegrádon a Fő utcai Duna Mozi, amely napjainkban is várja hétvégi vetítéseire a filmek szerelmeseit és a szórakozni vágyókat. A mozi vetítőtermét, Magyarországon egyedülálló módon, 20 egymásba áttűnő morális képzőművészeti alkotás, Szkok Iván festőművész munkája díszíti. A Duna Mozi heti 2 filmvetítést tart. A pénteki mozi vetítés során általában a kevesebb közönséget vonzó művész- és rétegfilmek kerülnek vászonra, a szombat pedig a populárisabb közönségfilmek napja. A vetítések 18 órakor, a nyári időszámítás alatt 19 órakor kezdődnek. A gyerekek számára alkalmanként matinévetítések is szerepelnek a mozi műsorán. A mozi vállal különelőadásokat, és a vetítőterem alkalmas színpadi előadások tartására is.

Kispalotajátékok

Kispalotajátékok

A Dunakanyar festői szépségű településére, VISEGRÁDRA invitáljuk Önöket. A Kispalotajátékok programsorozat ebben az évben már 14. alkalommal kerül bemutatásra. Az országban szinte egyedüli módon könnyen elérhető és teljes értékű programként igyekszünk a diákokat - hitvallásunk szerint - szórakoztatva oktatni. Látogasson el hozzánk, legyen Ön is az élmény részese.

Sétahajózás

Sétahajózás

Cégünk illetve jogelődje 1989-ben alakult. A Kft. Nagymaros és Visegrád között működő kompátkelésből nőtte ki magát. Jelenleg több teherszállító valamint kiránduló és személyszállító hajóval, továbbá három darab komppal igyekszünk a széleskörű igényeket kielégíteni. Kirándulóhajóink 60, 80, illetve 120 fő befogadására képesek, melyek légkondicionálóval, aggregátorral, konyhával, bárpulttal felszereltek. Születésnapok, esküvők, céges rendezvények lebonyolítását illetve csapatépítő tréningek megszervezését is vállaljuk. Fő tevékenységünk a teher- és személyszállítás a Duna teljes hajózható hosszán. A személyzet átlag létszáma 30 fő. Parti létesítményeinknél a hajók fogadására kialakított kikötőink, vendéglátó egységeink állnak a széles nagyközönség rendelkezésére.

Sétarepülés

Sétarepülés

Cégünket abból a megfontolásból alapítottuk hogy elérhetővé tegyük bárkinek a repülés csodálatos élményét. Leginkább sétarepülésekre szakosodtunk de vállalunk repülőgépes csapatépítő tréningeket, és taxirepülést is.Az elmúlt években számtalan egyedi megrendelést teljesítettünk cégek és magánszemélyek részére ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Sétarepüléseinkhez kapcsolódnak ajándékutalványaink, mely tökéletes és praktikus meglepetés születésnapra, évfordulóra, nászajándékba, randevúra stb. de kikapcsolódásnak, kirándulásnak sem utolsó. Büszkék vagyunk rá, hogy egyre több utasunknak tudunk bepillantást nyújtani a repülés fantasztikus világába.

Stampok Szabadidőpark

Stampok Szabadidőpark

A Stampok Szabadidőpark Budapesttől 33 km-re a Dunakanyarban, Szentendre és Visegrád között helyezkedik el. Területén Lovarda, Vendégház, Minifarm várja a vendégeket. Ideális céges, -családi rendezvények, esküvők lebonyolítására. Lovas szolgáltatásainkban mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Vállaljuk kezdő és haladó lovasok oktatását szakoktatóval. Zuhanyzóval ellátott öltözők állnak a lovasok rendelkezésére. Pónitól a sportlóig, képzett, nyugodt, szelíd lovak várják a vendégeket. A lovarda 9:00-tól 21:00-óráig várja kedves vendégeinket, előzetes bejelentkezéssel. Két homokos pálya áll a lovasok rendelkezésére.

Termálstrand Lepence-Visegrád

Termálstrand Lepence-Visegrád

A Thermal Hotel Visegrád****superior szálloda Lepence Spa fürdő- és wellness központja mind a szállóvendégeink, mind a külsős vendégek számára felejthetetlen és különleges élményt nyújt. A római és török hangulatú fürdő szolgáltatási és kezelési listáinak sokrétűsége és a képzett kollégák garantálják a teljes kikapcsolódást és pihenést. A közismerten összehúzó és gyulladáscsökkentő hatású hévíz a magas kalcium-, magnézium- és hidrogén-karbonát-tartalma mellett a szervezet számára fontos nyomelemeket, valamint alacsony sótartalmú alkaloidokat is tartalmaz. Javallat: Izom- és idegfájdalmak, mozgásszervi megbetegedések, érgörcsök kezelésére, valamint gyulladáscsökkentő hatása mellett allergiás panaszokra is javasolt. Ellenjavallat: A víz összetételének orvosi ellenjavallata nincs. Kivéve a víz magas hőmérséklete miatt a szív-, és érrendszeri betegségben szenvedőknél a pihenőidő betartása javasolt.

Visegrádi Gokart és Élménypark

Visegrádi Gokart és Élménypark

Idén júliusban megnyitotta kapuit Visegrád legújabb szabadtéri szenzációja, a Visegrádi Gokart és Élménypark! A sok különleges sportolási lehetőség mellett 300 m2-es sörsátorral és projektoros kivetítővel várjuk Önöket! Sodi SL200-as gokartok. A gokartpálya hossza 380 m, szélessége 6m. A futamok 8 percesek,amelynek az ára: -Hétfőtől péntekig 1500 Ft / fő -Szombat Vasárnap 1800 Ft / fő -Gyerekeknek hétvégén csak 1500 Ft / fő (14 év alatt) -Bérlet 3 futamra hétköznap 4000 Ft / fő ( egy ember használhatja fel) -Bérlet 3 futamra hétvégén 4800Ft / fő (egy ember használhatja fel) -Bérlet egész napos 10000Ft / fő(8 futamra jogosít,egy ember használhatja fel)

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok

A magyarok királya, Károly vendégül látja a csehek királyát és ennek fiát, a morva őrgrófot, a lengyelek királyát, bajvívó vitézeiket és díszes kíséretüket. Érkezik még számtalan nemes Magyarországból és más országokból, hogy tanúi lehessenek a királyok találkozójának és a lovagi tornának. Mint azt a heroldok már jó előre kihirdették, a tornán a legnemesebb, legvitézebb bajvívók vesznek részt, melyre a magyarok vitéz és bölcs királya, Károly és gyönyörű városa, Visegrád szeretettel vár minden érdeklődőt. A Palotajátékok minden programja, a lovagi tornapálya kivételével ingyenes! A Királyi Borudvarban hazai és külföldi zenekarok négy napon keresztül folyamatosan szórakoztatják a vendégeket.

Hirdetés
Visegrádi programok 2015

Visegrádi programok 2015

Magyar TourMix Kft. Tevékenységünk: Turisztikai portálüzemeltetés: Programturizmus.hu Turisztikai információs adatbázisok fejlesztése és kivitelezése. Tartalomfejlesztés és tartalomoptimalizálás releváns kulcsszavakra, kifejezésekre. Turisztikai termékfejlesztés, szlogenírás, kreatív munka. Turisztikai portálok és weboldalak tervezése és kivitelezése. Online értékesítési és marketing tanácsadás

Visegrádi Schef GRill Akadémia

Visegrádi Schef GRill Akadémia

A Visegrádi Schef Grill Akadémia az ország egyik legexkluzívabb kerti parti helyszíne. Megtalálható a visegrádi Palota Múzeum emeletén, ahonnan mesés kilátás nyílik a Dunakanyarra. A Schef Grill Akadémia egy könnyed hangulatú tematikus főzőiskola, a grill és BBQ szerelmeseinek, ahol marha, sertés, szárnyas és halas menüket készíthetünk el szabadtéren. A kurzusokon készült ételek mellé italfogyasztást is biztosítunk borkóstoló és bár használatával együtt. Három és öt fogásos kurzusainkra weboldalunkon vagy partnereinknél lehet jegyet vásárolni. Az ár magába foglalja az italfogyasztást is. Gyerekes családok esetében, a kisgyermekek számára felügyeletet biztosítunk a Palota játszóterén. Várunk szeretettel!

Tuti menü