Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók, szolgáltatások képes leírás - Visegrád város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatók, szolgáltatások - Visegrád város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: visegrad.tlap.hu » Szolgáltatók, szolgáltatások
Keresés
Találatok száma - 20 db
Aranykor Idősek Otthona

Aranykor Idősek Otthona

A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent. 36 férőhelyes idősek otthona, mely a Dunakanyarban, festői környezetben, Budapesttől 47 km-re helyezkedik el. Az épület elhelyezkedésénél fogva, gyönyörű panorámával rendelkezik, jó levegővel, szobái Dunára néznek. Az épület az 50-es években épült, 2000-ben felújítás történt. Otthonunk az ország bármely részéről fogad idős embereket.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás Visegrádon, Pomázon, Tahin, Szentendrén Ország György és Szeredai László duguláselhárító mesterek az Önök szolgálatára Önökért 1987 óta !! Korrekt árak, korrekt mesterek,korrekt munka. Minden nemű duguláselhárítást megoldunk. 'Korrekt mester, korrekt áron, '87 óta Önt szolgálom!'

Dunakanyar Ingatlancentrum

Dunakanyar Ingatlancentrum

Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád Szigetmonostor - Horány - Pócsmegyer - Surány és Kisoroszi területén vállaljuk ingatlanok közvetítését. Az ingatlan tulajdonosának (eladónak) azért, hogy: - irodánkban ingatlanforgalmi információkat kapjon... - ingatlanát az irodánk adatbázisába felvegyük... - ingatlanpiaci lehetőségeit helyszíni szemlén felmérjük... - az ingatlanáról reklámfotókat készítsünk és hirdessük azt... Irodánkban ezen szolgáltatásokért nem kell fizetnie !!!

Dunakanyar Takarékszövetkezet - Visegrádi kirendeltség

Dunakanyar Takarékszövetkezet - Visegrádi kirendeltség

A Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet kapcsán tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy - minden takarékszövetkezet egy önálló egység, - az országban működő takarékszövetkezeteknek csak a cégformája egyforma, de egymással nem összefüggésben levő gazdasági szereplők, - a takarékszövetkezeti szektor erősen heterogén, van néhány gyengébb szereplője is, - a Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet a legagresszívabb hitelező volt, szélsőséges esetről van szó. A fentiek alapján levonhatjuk azt a következtetést, ha egy takarékszövetkezetet csődeljárás alá vonnak, az nem jelenti azt, hogy a többi takarékszövetkezetnél is probléma lenne. A takarékszövetkezeti szektor pénzügyi mutatói stabilak. A takarékszövetkezeteknél elhelyezett betétek nincsenek veszélyben! Kérjük Önöket, hogy továbbra is forduljanak hozzánk bizalommal!

Élelmiszerüzlet - CBA

Élelmiszerüzlet - CBA

A CBA élelmiszerlánc története egyértelmű sikertörténet! 1992-őt írunk. Tíz magánkereskedő összefogott egymással, hogy a Közért Vállalat privatizációjában megvásárolhasson 17 élelmiszerüzletet. Az együttműködésüket siker koronázta és ezzel megszületett a CBA-élelmiszerlánc. Talán nem is kellett eltelnie még egy esztendőnek sem és a tulajdonosi kör érezte, hogy az egységes kereskedelmi politikában, beszerzésben rengeteg lehetőség van. Fejlődésük záloga abban rejlett, hogy az üzletszám növelésével mind nagyobb és nagyobb szeletet hasítsanak ki a 'élelmiszerkereskedelem tortájából'. A CBA megalakulásától kezdve olyan beszerzési és értékesítési társulásként működik, amely 100%-ban magyar tulajdonosi körrel büszkélkedhet, mely manapság unikumnak számít. A vásárlók értékelték, hogy a CBA üzletekben minden őértük történik, így igényelték az üzlethálózat további folyamatos bővítését. A CBA élő példája az 'élni és élni hagyni' jelmondatnak, hiszen a stratégiai szövetség vállalkozásainak alapelve a hosszú távon, kölcsönös előnyökre alapozott együttműködés.

Erzsébet Utalvány elfogadóhelyek

Erzsébet Utalvány elfogadóhelyek

Az Erzsébet-programról szóló törvény értelmében az Erzsébet-utalvány a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott, személyi jövedelemadóról szóló törvény szerinti, fogyasztásra kész étel, valamint szociális célból a jogszabályban meghatározott termék vagy szolgáltatás vásárlására felhasználható utalvány. Az Erzsébet-utalvány kibocsátója a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány, forgalmazója az Alapítvány egyszemélyes tulajdonában álló Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. Magyarország Országgyűlése 2011. november 21-én elfogadta Az egyes adótörvények és az azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot, amely 2012. január 1-től a béren kívüli juttatási elemek közé emelte az Erzsébet-utalványt. Az Országgyűlés által 2012. július 9-én elfogadott, Az egyes szociális tárgyú és egyéb kapcsolódó törvények módosításáról szóló jogszabály értelmében 2012. augusztus 1-től a települési önkormányzatok rendeletben írhatják elő, hogy a tízezer forintot elérő összegben folyósított rendszeres szociális segély esetében az ellátás összegéből ötezer forintot természetben, fogyasztásra kész étel vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában fizetnek ki.

Esküvő Visegrádon

Esküvő Visegrádon

Esküvő szervezésére rengeteg helyszín és különböző lehetőség áll rendelkezésre. Visegrád nem hasonlítható máshoz: itt találkozik a történelmi múlt öröksége a Dunakanyar páratlan természeti adottságaival, így megalkotva az álomhelyszínt a jeles eseményhez. Visegrádot kiválasztani tehát nem nehéz , de ennél azért több kell az ifjú pár és a család életében is kiemelten fontos esemény megszervezéséhez - ebben tudunk mi segíteni. Cégünk, mely Visegrád legrégebben (1983 óta) működő vendéglátóipari vállalkozása, sok éves tapasztalattal rendelkezik esküvők megszervezésében, kivitelezésében. A vendéglátáson kívül profilunkhoz tartozik szállásközvetítés (szállodák és egyéb szálláshelyek közvetítése), illetve rendezvények lebonyolítása is. Mindez lehetővé teszi, hogy nem csak esküvői vacsora, de a szertartás, szállásigények, személyszállítás teljeskörű megszervezésében és megvalósításában is vendégeink segítségére tudunk lenni, illetve kívánságra teljesen át tudjuk vállalni azokat. Tájékoztatónk válaszokat kínál az esküvő szervezése során felmerülő kérdésekre, természetesen azonban a különböző megoldások egymással való társítása már többnyire megrendelőink egyedi kívánságai szerint történik. Ezen felül vendégeink ötlettára kimeríthetetlen, így bármely más felmerülő igény esetén megkíséreljük a megoldás megtalálását.

Hegyikristály Terméskő Kereskedés

Hegyikristály Terméskő Kereskedés

Vásárlóinkat, és megrendelőinket mindig a legteljesebb szaktanácsadással és felvilágosítással látjuk el. Bő áruválasztékunk mellett mindig az egyediség és átgondolt anyagfelhasználás jellemzi cégünk termékeit és szolgáltatását. Szolgáltatásaink: Sziklakertek, Csobogók, vízesések tervezése akár bel-, és kültéri építése nagy tapasztalattal! Szaktanácsadás, és építészeti kőmunkák. Egyedi esetekben bérfúrás. Termékeink: Fúrt, faragott terméskövek, madáritatók, kaspók, csobogók, szökőkutak, sírkövek, díszkövek, sziklakerti kövek, antik kövek, építőkövek és szalonnasütők.

Idősek Otthona - Visegrád

Idősek Otthona - Visegrád

A korábban 'Mária oltalma' fiúnevelő intézet, majd rövid ideig SZOT üdülő átalakításával, 95 fő elhelyezésére van lehetőség. A személyre szóló, ápolást, gondozást, lakóink egészségügyi és mentális állapotának megfelelően 4 épületben, 1,33 hektáros területen biztosítjuk. A Dunakanyar kiemelkedően szép részén, Visegrád és Dunabogdány között, a 39. km-nél a 11.sz. főútvonalról érhető el. Bp. és Esztergom felöl autóval, Budapestről Volán járattal az Újpest Városkapu buszpályaudvarról közelíthető meg. A közösségi termek rendezettek, komfortosak. A szobák többségében 2 ágyas elhelyezést (33 db) tesznek lehetővé, van 2 db 3 ágyas, 3 db 5 ágyas szobánk is. Azon fáradozunk, hogy lehetőségünkhöz mérten, színvonalas szolgáltatást nyújtsunk, lakóink otthonosan és biztonságban érezhessék magukat.

Hirdetés
Internet szolgáltatások Visegrád területén

Internet szolgáltatások Visegrád területén

Internet szolgáltatások Visegrád területén a szolgáltatás típusa szerint csoportosítva: ADSL szolgáltatás Visegrád területén a következő szolgáltatóknál érhető el: Externet, TENET, ALTAinternet Szolgáltató Kft., Drávanet, NordTelekom, Compagnon Internet, BTel, Invitel, Printer-fair, T-Home, Enternet, EQnet, UPC Business Csupasz ADSL szolgáltatás Visegrád területén a következő szolgáltatóknál érhető el: ALTAinternet Szolgáltató Kft., Drávanet, TENET, Externet, BTel, NordTelekom, EQnet, Enternet, Compagnon Internet, T-Home, Invitel, UPC Business

Káosz 77. Kereskedelmi Kft. - Vegyes iparcikkek kiskereskedelme

Káosz 77. Kereskedelmi Kft. - Vegyes iparcikkek kiskereskedelme

Káosz 77. Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság A cég tevékenységi körei: Iparcikk jellegű vegyes kiskereskedelem Textil-kiskereskedelem Illatszer-kiskereskedelem Lábbeli-, bőráru-kiskereskedelem Ruházati kiskereskedelem Pékáru, édesség-kiskereskedelem Dohányáru kiskereskedelem Ital-kiskereskedelem E gyéb máshová nem sorolt iparcikk-kiskereskedelem Használt cikk kiskereskedelem Fizikai közérzetet javító szolgáltatás Könyv-, újság-, papíráru-kiskereskedelem Bútor, háztartási cikk kiskereskedelme Elektromos háztartási cikk kiskereskedelme Vasáru-, festék-, üveg-kiskereskedelem Étkezőhelyi vendéglátás

Könyvtár

Könyvtár

A városi könyvtárnak a Mátyás Király Művelődési Ház ad otthont. Az épület a századelőn készült, tudomásunk szerint egykor a Bisitz család birtokolta, majd később Kokas-villaként emlegették a helybeliek. A második világháború után államosították és a dunakanyari SZOT üdülők egyikeként funkcionált, azonban ez nem tartott sokáig, mert a villát üdülőből művelődési házzá alakították. A művelődési ház és a könyvtár egyesítése az 1970-es években történt a meg. A Mátyás Király Művelődési Ház és Könyvtár a villa földszintjén két teremmel szolgálja az olvasókat. A könyvtár könyveit és folyóiratait helyben is lehet olvasni, és kölcsönözni is lehet, a könyveket egy hónapos, a folyóiratokat pedig egy hetes határidővel. A könyvtári gyűjtemény nagy részét a szépirodalom teszi ki. A kézikönyvtár számtalan lexikonnal, enciklopédiával büszkélkedhet, ezen kívül az egyes tudományterületekhez tartozó lényeges összefoglaló munkák, szótárak is megtalálhatók. A szakirodalom fejlesztése folyamatosan történik. Könyvtárközi kölcsönzéssel olyan könyveket is be tudunk szerezni rövid határidőn belül, amelyek a visegrádi könyvtár gyűjteményéből hiányoznak. A könyvtári állományból leselejtezett könyvek és videokazetták 100,- Ft-ért elvihetők, időnként ezeket is érdemes végignézni, mindig található közöttük egy-két érdekes darab.

MOL Benzinkút

MOL Benzinkút

Lendület, Önnek fejlesztve! Üzemanyagaink pontosan azt a dinamizmust, biztonságot, sebességet adják autójának, amelyre annak szüksége van. Válasszon kínálatunkból saját és autója igényei szerint! Üzemanyagaink a bioüzemanyagok forgalmazási kötelezettségére vonatkozó törvényi előírásokkal és a hatályos magyar szabványokkal összhangban tartalmazhatnak BIOkomponenseket a hatályos termékszabványokban megengedett felső korlátig. A benzinek és dízelek összes bioüzemanyag tartalmának el kell érnie a forgalmazott motorbenzinek 3,1 energia százalékának és a forgalmazott dízelek 4,4 energia százalékának megfelelő BIOkomponens tartalmat.

Nemzeti Dohányboltok

Nemzeti Dohányboltok

Ön jelenleg a Visegrád trafik kereső oldalon tartózkodik. Keresse meg az Önhöz legközelebbi nemzeti dohányboltot, hogy időt spóroljon. Amennyiben más településen szeretne tovább keresni, írja be a város, vagy falu nevét a kereső mezőbe és nyomja meg a keresés gombot. Ha a kiválasztott dohányboltról több információt szeretne megtudni, pl. nyitva tartás, kattintson az üzlet linkjére.

OTP Bank Automata

OTP Bank Automata

Az ATM ellenőrzése, vizsgálata Mielőtt használná az ATM-et (készpénzt vesz fel vagy fizet be, mobiltelefon kártyát tölt fel, stb.) mindig ellenőrizze, nem lát-e szokatlan, oda nem illő tárgyat vagy nyilvánvaló rongálás nyomait az automatán (pl. a kártyanyílásra nincs-e ráhelyezve valami)! Ha bármi szokatlant tapasztal, ne használja az automatát és azonnal hívja a HelpDesk-et, vagy értesítse a legközelebb található OTP Bank fiók ügyintézőit! Szintén ne használja az automatát, ha bármiféle hibaüzenetet lát a képernyőn! Ön is tartson diszkrét távolságot, amikor arra vár, hogy az Ön előtt álló elvégezze a tranzakciót! Ezzel példát mutat másoknak is. Győződjön meg róla, hogy nem lát-e az automata közelében gyanúsan viselkedő személyeket! Úgy álljon az ATM-nél, hogy ne láthassák, amint PIN kódját megadja, valamint hogy mennyi pénzt vesz fel. Kezével takarja el a billentyűzetet, amikor beüti a kódot! Gyanakodjon, ha az automata használata közben (különösen, ha a kártyáját nem adta ki a gép), egy idegen nagyon segítőkésznek bizonyul, még ha banki alkalmazottnak adja ki magát, akkor is! Még véletlenül se adja ki a kezéből a bankkártyáját és ne árulja el a PIN kódját!

Pilis-Dunakanyar Ingatlaniroda

Pilis-Dunakanyar Ingatlaniroda

Visegrád kedvező adottságai és kulcsfontosságú stratégiai szerepe miatt a történelem során mindig is az érdeklődés középpontjában állt. Évszázadokig itt őrizték a Szent Koronát és amikor a magyarság 1000 éves történelmi múltjára emlékezünk, nem szabad elfelejtenünk azt a tényt, hogy Visegrád a XIV. században az ország és a központi kormányzati intézmények székhelye volt. 1991-ben Visegrádon találkozott egymással a magyar, a csehszlovák és a lengyel miniszterelnök. Azóta a politikai kultúránk, fogalomtárunk gazdagabb lett a 'visegrádi országok' kifejezéssel. A diplomáciai életben is jelentőséggel bír a település, hiszen a külföldi delegációk szabadidős programjaikat jórészt a Dunakanyarban, Visegrádon töltik. Évről-évre visszatérő, üde színfolt a politikai életben a Médiahajó rendezvény, mely során neves politikusok Budapesttől Visegrádig tartó sétahajózás közben vitatják meg az országos jelentőségű kérdéseket.

Posta

Posta

A Magyar Posta Zrt. állami tulajdonban lévő vállalat, mely Magyarország postaforgalmát bonyolítja le. A Magyar Posta a levél- és csomagküldemények felvétele mellett pénzforgalmi szolgáltatásokat (befizetés, kifizetés, pénzküldemény stb.) is nyújt, illetve kereskedelmi tevékenységet is végez (boríték, bélyeg, képeslap, lottószelvény stb. értékesítése). A vállalat ezenfelül marketing szolgáltatásokat, folyószámla- és hitelszolgáltatásokat és biztosítást is kínál.

Tuti menü