Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közlekedés képes leírás - Visegrád város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Közlekedés - Visegrád város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: visegrad.tlap.hu » Közlekedés
Keresés
Találatok száma - 8 db
Közlekedés City-Bus-szal

Közlekedés City-Bus-szal

A City-Bus Visegrád személyszállító vállalkozás 1991 óta, több mint húsz éve biztosítja non-stop, a nap 24 órájában 8 fős kisbuszokkal a Visegrádra és vonzáskörzetébe tömegközlekedési eszközzel (hajó, autóbusz, rév) ide látogató vendégek kulturált helyi közlekedését. Vállaljuk családi eseményekre, baráti összejövetelekre, rendezvényekre érkező vendégek szállítását. Biztosítjuk a konferenciákon, csapatépítő tréningeken, osztálykirándulásokon résztvevő vendégek transzfer és helyi szállítását. (Budapest pályaudvarok, Ferihegyi repülőtér)

Közlekedés gépjárművel

Közlekedés gépjárművel

A Térkép Kalauz térképportál egyedülálló módon foglalja össze Európa legjobb online, interaktív térképeit, útvonaltervezőit. Jelenleg az oldalon több mint 9000 térkép elérhetősége szerepel 960 oldalon Magyarország, a környező országok és Európa országaiból.

Közlekedés hajóval

Közlekedés hajóval

A MAHART PassNave Személyhajózási Kft. a legnagyobb múlttal rendelkező személyhajózási vállalkozás Magyarországon. A hazánkban több mint 110 éve létező vízi személyszállítás elsősorban a Dunára, mint nemzetközi vízi útra összpontosul. Cégünk 1994. január 1-jén alakult, mint a MAHART Magyar Hajózási Rt. 100%-os tulajdonú társasága. A 2008-as évben lezárult privatizációt követően társaságunk 84%-ának tulajdonosa a 60 éves Masped Zrt., hazánk piacvezető szállítmányozási és logisztikai vállalata.

Közlekedés komppal

Közlekedés komppal

A Veled utaztam közösségi oldal az ország bármely pontján élő utasnak lehetőséget kínál új útitársak megismerésére, elvesztett ismeretlenek felkutatására. Visegrád-Nagymaros komp menetrendje. Reggel az 5'25'-ös járat csak munkanapokon közlekedik. Éjszakai különjárat előzetes bejelentésre.

Közlekedés Volán busszal

Közlekedés Volán busszal

A VOLÁNBUSZ Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság több mint 80 éves múlttal rendelkező személyszállító társaság. A budapesti székhelyű, de országos tevékenységet folytató cég a legnagyobb az országban működő, személyszállítást végző Volán társaság között és sok tekintetben elsőként jegyzik a szakmában. A MAVART néven 1927-ben alapított társaság kezdetben csak 30 autóbusszal rendelkezett, ma már közel 1000 járműből áll a gépparkja.

Közlekedés vonattal

Közlekedés vonattal

Visegrád megközelítése Máv-Start közlekedési eszközeivel. Szeretettel köszöntök minden böngészőt a MÁV-START honlapján, ahol reményeink szerint minden olyan információt megtalál, ami a vasúti utazáshoz fontos lehet. Szolgáltató vállalat vagyunk, tehát elsődleges célunk az utasok elégedettségének növelése kell, hogy legyen. Ennek fontos eleme az is, hogy weblapunk látogatói gyakran visszatérjenek internetes felületünkre.

Térkép és Útvonaltervező

Térkép és Útvonaltervező

Visegrádi útvonaltevező: Írja be a keresett címet (ha külföldi címet keres, akkor adja meg az országot is). Ha útvonalat tervezne a fenti címtől, akkor irja be ide a cél címet, egyébként hagyja üresen. Ha inkább böngészne, akkor válasszon a települések közül .

Visegrádi utcakereső

Visegrádi utcakereső

A HISZI-MAP Kft. 1990 óta a Magyar térkép készítés meghatározó szereplője. Elsőként, és azóta is egyedülállóan, a papírtérképes Megyeatlasz projekt keretében elkészítettük Magyarország összes településének belterületi, utcaszintű térképét, majd ezek alapján felépítettük a térinformatikai adatbázisunkat. Mint elsősorban adatgazda cég, a térképi és térinformatikai adatok értékesítésén kívül számos együttműködést alakítottunk ki hazai és nemzetközi térképes- és térinformatikai profilban mozgó illusztris cégekkel.

Tuti menü