Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Visegrád város információs oldala linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Visegrád város információs oldala képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: visegrad.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 138 db
AlphaNet Számítástechnikai és Vállalkozási Kft.

AlphaNet Számítástechnikai és Vállalkozási Kft.

Az AlphaNet Számítástechnikai és Vállalkozási Kft, 1996-ban alakult hazai informatikai vállalkozás, mely azóta is stabilan, nemzetközi és magyarországi informatikai technológiák fejlődéséhez alkalmazkodva a hazai megoldásszállítók élvonalában helyezkedik el. AlphaNet Kft. a világ egyik legnagyobb számítástechnikai cégének, a Hewlett-Packard hivatalos System Reseller, Authorized Service Management Szerviz, ITIL alalpú felügyeleti megoldásokat szállító HP Software Gold Partnere. Megoldásszállítói tevékenysége révén 1999 óta Microsoft Gold Certified Solution Provider partneri minősítéssel rendelkezik, IBM Business Partner továbbá 2001-től a nagyvállalati üzemeltetési rendszerek terén vezető szerepet betöltő gyártó, a BMC Software Inc. kiemelt üzleti partnere. Biztonság és kockázat menedzsment megoldásokat, szolgáltatásokat Carisma Gold Partner-ként az Abesse Rt.-vel együttműködésben valósítja meg. A HP, Microsoft, IBM és BMC termékek és megoldásaik szállításán kívül cég méltán ismert az adatbázis megoldások és kapcsolódó reorganizációs szolgáltatások egyre dinamikusabban fejlődő adoptálásáról is. Az AlphaNet partnerei tevékenységét és érdekeit szem előtt tartva igyekszik komplex szolgáltatást és megoldást nyújtani az üzleti és szervezeti igények, stratégiai tervek megfogalmazásától a teljes rendszer kiépítéséig, üzemeltetésig.

Apartman Visegrád

Apartman Visegrád

Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket Visegrádon első osztályú apartmanjainkba egész évben. Az apartmanokhoz tartozik: 1 vagy 2 szoba, 30 csatornás kábel tv, saját konyha teljes felszereléssel (mikrohullámú sütő, hűtőgép, gáztűzhely, étkészlet, stb), saját fürdőszoba, zárt parkoló az udvaron, kertben hinta, hintaágy, ping-pong asztal, kerti bútorok, bográcsozási lehetőség, ... Vendégeinknek segítünk programjaik összeállításában (prospektusok, térképek, stb.). Két egymás melletti apartmanházban összesen három külön bejáratú apartman található.

Áprily Lajos Általános Iskola

Áprily Lajos Általános Iskola

Visegrád központjában, hangulatos régi épület-együttes ad otthont az általános iskola 8 évfolyamának. Az ódon falak között már több mint 220 éve gyermekek nevelése-oktatása folyik. A bejárat fölött olvasható latin felirat szerint itt kiváló ifjúság nevelése a cél, ezt ma sem gondoljuk másként. Családias légkört teremtünk, az osztálylétszámok lehetővé teszik a gyermekekkel való személyes törődést. Tehetséges tanulóink több mint 8 féle szakkörbe járhatnak, versenyekre, vetélkedőkre készítjük fel őket. Fontos, hogy minden gyermek jól érezze magát nálunk. A lemaradókkal fejlesztő órákon, napköziben, korrepetálásokon foglalkozunk. Magas osztálylétszám esetén csoportbontást biztosítunk (matematika, magyar, német nyelvből). Az iskolában nemcsak hagyományos tanórák vannak, hanem különböző témákat a projekt módszerét alkalmazva, új tanulási-tanítási helyzetben dolgoznak fel a tanulók /Áprily-hét, erdei iskola, honismereti-nemzetiségi hét/. Nagy hangsúlyt kap iskolánkban a művészeti nevelés. A következő hangszerek közül választhatnak a zeneiskolások: zongora, furulya, klarinét, gitár, trombita, kürt, szaxofon, cselló. Modern számítógépeink, széles sávú internet-hozzáférésünk van, jól képzett tanárok segítik az informatika-oktatást már 4. osztálytól. Első osztálytól kezdve német nemzetiségi nyelvet oktatunk, a népismereti órákon a helyi hagyományokat ápoljuk.

Aranykor Idősek Otthona

Aranykor Idősek Otthona

A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent. 36 férőhelyes idősek otthona, mely a Dunakanyarban, festői környezetben, Budapesttől 47 km-re helyezkedik el. Az épület elhelyezkedésénél fogva, gyönyörű panorámával rendelkezik, jó levegővel, szobái Dunára néznek. Az épület az 50-es években épült, 2000-ben felújítás történt. Otthonunk az ország bármely részéről fogad idős embereket.

Bauer Utazási Iroda

Bauer Utazási Iroda

Welcome on the website of Bauer Travel Agency, specialist of Hungary. The years long experience and our professional team are a guarantee for a perfect completion of your holiday! We offer the entire range of the Hungarian attractions for planning an individual- or group tour of your personal desire. Your special wishes and needs are very important for us, we are at your service at all time by planning and realization of city-, student-, study-, wine-, wellness- and incentive tours either for youngsters, or for adoults. It is your choice whether by bus, by train, by plane or by ship you would like to travel, as we offer all means of transport for the organization of your tour. Would you like to get aquinted with Hungary? We are the most suitable partner for you! Do not hesitate to get in contact with us!

BotCom Innovációs Kft.

BotCom Innovációs Kft.

Tevékenységünk: Elektromos hálózatok tervezése Elektromos hálózatok kivitelezése Elektromos hálózatok felülvizsgálata Energiatakarékos rendszerek kiépítése Zöld energiaforrások, korszerű ház Intelligens hálózatok Elektromos és energiatakarékos rendszerek tervezése és kivitelezése. Zárt tartalomszolgáltató és szakértői portálok tagi honlaprendszerrel. Az MLM szervezetek alapvető, modern munkaeszköze a MyB-CRM Ügyfélkezelő rendszer.

Bölcsőde Visegrád

Bölcsőde Visegrád

A bölcsőde feladata a napközbeni kisgyermek ellátás, magas színvonalú gondozó-nevelő munka biztosítása az ellátottak számára. A bölcsőde a csecsemők és az óvodást kort el nem ért kisgyermekek napközi gondozását ellátó intézmény. Bár nem kötelező, a gyermek szocializálódásához fontos helyszín a bölcsőde. Azonban ma már egyre kevesebb ilyen intézmény van.

Canopy drótkötélpálya - Élmény Tréning

Canopy drótkötélpálya - Élmény Tréning

Üdvözöljük az Élmény tréning oldalán! Egy olyan csapattal,amelyet csak te akartál, nem jutsz messzire. (Reinhold Messner, hegymászó) Miben más, mint a klasszikus outdoor tréning? Olyan helyzeteket teremt, ahol Te írod és játszod a főszerepet. Különleges, mert a kalandok kilépnek a hétköznapi valóságból. Rugalmas, mert a legkisebb csoporttól, a több száz embert megmozgató programokig terjedhet. Az első Canopy pálya a Costa Rica Monteverde Cloud Forest Nemzeti Parkjában nyílt meg. A közép-amerikai pálya eredeti célja az esőerdő kutatás volt. Magyarországon Visegrádon épült meg az első Canopy pálya. Adrenalin fokozó, szabadságot sugalló érzés száguldani a lombok felett. Pazar panoráma tárul a résztvevő elé, a Fellegvár romjai, a Dunakanyar szépséges hegyei. A vendégek 4-10 fős csoportokban, vezető irányításával teszik meg az 1 órás utat.

Cinke Számítástechnikai Kft.

Cinke Számítástechnikai Kft.

A Cinke Kft. tizenöt éves múltra visszatekintő adatbázis építéssel, webes adatbázisok létrehozásával és üzemeltetésével foglalkozó vállalkozás. Cégünk tevékenységét részben önállóan, részben más vállalkozásokkal együtt működve végzi.

Hirdetés
Don Vito Pizzéria és Étterem

Don Vito Pizzéria és Étterem

Visegrádon a Fő utcában, nem messze a Városházától, a Keresztelő Szent János Templom árnyékában húzódik meg az olasz éttermek egyik hazai gyöngyszeme, a DON VITO. Don Vito Corleone a filmvászon egyik legnagyobb alvilági főnöke, aki egy sziciliai kisvárosból eljutott amerikába, ahol egy maffia hatalmat épített ki egy szerető családi környezetben. Az étterem kialakítása is az életútját követi. A pizzéria és a nyitott hátsó terasz a szegénységét és az amerikai emigrációt idézi. Itt forró, fa tüzelésű kemencében sült ínycsiklandozó pizzák kényeztetik a vendégeket. A következő helyiség az 1920-as évek szeszcsempész világa: bárpulton sörcsap, a polcon whiskey, brandy, konyak, gin, bárzongora a fellépő művészeknek, korabeli képek és relikviák a wurlitzertől a lefűrészelt csövű puskáig. Innen közelíthető meg a toalett is egy masszív páncélajtón keresztül, ami még további meglepetéseket tartogat a látogatók számára. A harmadik terem pedig a sala di Cosa Nostra, amely ódon faburkolatú boxaiban, kényelmes bőrüléseivel várja az igényes vendégek rendeléseit. A falon eredeti olasz festmények jelenítik meg a Corleone család tagjait: Carmella Corleone a feleség, Santino (Sonny) Corleone a legidősebb fiú, Tom Hagen az adoptált fiú, Federico (Fredo) Corleone a középső fiú, Constanza, Anthony, Mary és a többiek, és természetesen a Don.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás Visegrádon, Pomázon, Tahin, Szentendrén Ország György és Szeredai László duguláselhárító mesterek az Önök szolgálatára Önökért 1987 óta !! Korrekt árak, korrekt mesterek,korrekt munka. Minden nemű duguláselhárítást megoldunk. 'Korrekt mester, korrekt áron, '87 óta Önt szolgálom!'

Duna Mozi

Duna Mozi

Több, mint 40 éve működik Visegrádon a Fő utcai Duna Mozi, amely napjainkban is várja hétvégi vetítéseire a filmek szerelmeseit és a szórakozni vágyókat. A mozi vetítőtermét, Magyarországon egyedülálló módon, 20 egymásba áttűnő morális képzőművészeti alkotás, Szkok Iván festőművész munkája díszíti. A Duna Mozi heti 2 filmvetítést tart. A pénteki mozi vetítés során általában a kevesebb közönséget vonzó művész- és rétegfilmek kerülnek vászonra, a szombat pedig a populárisabb közönségfilmek napja. A vetítések 18 órakor, a nyári időszámítás alatt 19 órakor kezdődnek. A gyerekek számára alkalmanként matinévetítések is szerepelnek a mozi műsorán. A mozi vállal különelőadásokat, és a vetítőterem alkalmas színpadi előadások tartására is.

Dunakanyar Ingatlancentrum

Dunakanyar Ingatlancentrum

Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád Szigetmonostor - Horány - Pócsmegyer - Surány és Kisoroszi területén vállaljuk ingatlanok közvetítését. Az ingatlan tulajdonosának (eladónak) azért, hogy: - irodánkban ingatlanforgalmi információkat kapjon... - ingatlanát az irodánk adatbázisába felvegyük... - ingatlanpiaci lehetőségeit helyszíni szemlén felmérjük... - az ingatlanáról reklámfotókat készítsünk és hirdessük azt... Irodánkban ezen szolgáltatásokért nem kell fizetnie !!!

Dunakanyar Takarékszövetkezet - Visegrádi kirendeltség

Dunakanyar Takarékszövetkezet - Visegrádi kirendeltség

A Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet kapcsán tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy - minden takarékszövetkezet egy önálló egység, - az országban működő takarékszövetkezeteknek csak a cégformája egyforma, de egymással nem összefüggésben levő gazdasági szereplők, - a takarékszövetkezeti szektor erősen heterogén, van néhány gyengébb szereplője is, - a Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet a legagresszívabb hitelező volt, szélsőséges esetről van szó. A fentiek alapján levonhatjuk azt a következtetést, ha egy takarékszövetkezetet csődeljárás alá vonnak, az nem jelenti azt, hogy a többi takarékszövetkezetnél is probléma lenne. A takarékszövetkezeti szektor pénzügyi mutatói stabilak. A takarékszövetkezeteknél elhelyezett betétek nincsenek veszélyben! Kérjük Önöket, hogy továbbra is forduljanak hozzánk bizalommal!

Élelmiszerüzlet - CBA

Élelmiszerüzlet - CBA

A CBA élelmiszerlánc története egyértelmű sikertörténet! 1992-őt írunk. Tíz magánkereskedő összefogott egymással, hogy a Közért Vállalat privatizációjában megvásárolhasson 17 élelmiszerüzletet. Az együttműködésüket siker koronázta és ezzel megszületett a CBA-élelmiszerlánc. Talán nem is kellett eltelnie még egy esztendőnek sem és a tulajdonosi kör érezte, hogy az egységes kereskedelmi politikában, beszerzésben rengeteg lehetőség van. Fejlődésük záloga abban rejlett, hogy az üzletszám növelésével mind nagyobb és nagyobb szeletet hasítsanak ki a 'élelmiszerkereskedelem tortájából'. A CBA megalakulásától kezdve olyan beszerzési és értékesítési társulásként működik, amely 100%-ban magyar tulajdonosi körrel büszkélkedhet, mely manapság unikumnak számít. A vásárlók értékelték, hogy a CBA üzletekben minden őértük történik, így igényelték az üzlethálózat további folyamatos bővítését. A CBA élő példája az 'élni és élni hagyni' jelmondatnak, hiszen a stratégiai szövetség vállalkozásainak alapelve a hosszú távon, kölcsönös előnyökre alapozott együttműködés.

Erzsébet Utalvány elfogadóhelyek

Erzsébet Utalvány elfogadóhelyek

Az Erzsébet-programról szóló törvény értelmében az Erzsébet-utalvány a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott, személyi jövedelemadóról szóló törvény szerinti, fogyasztásra kész étel, valamint szociális célból a jogszabályban meghatározott termék vagy szolgáltatás vásárlására felhasználható utalvány. Az Erzsébet-utalvány kibocsátója a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány, forgalmazója az Alapítvány egyszemélyes tulajdonában álló Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. Magyarország Országgyűlése 2011. november 21-én elfogadta Az egyes adótörvények és az azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot, amely 2012. január 1-től a béren kívüli juttatási elemek közé emelte az Erzsébet-utalványt. Az Országgyűlés által 2012. július 9-én elfogadott, Az egyes szociális tárgyú és egyéb kapcsolódó törvények módosításáról szóló jogszabály értelmében 2012. augusztus 1-től a települési önkormányzatok rendeletben írhatják elő, hogy a tízezer forintot elérő összegben folyósított rendszeres szociális segély esetében az ellátás összegéből ötezer forintot természetben, fogyasztásra kész étel vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában fizetnek ki.

Esküvő Visegrádon

Esküvő Visegrádon

Esküvő szervezésére rengeteg helyszín és különböző lehetőség áll rendelkezésre. Visegrád nem hasonlítható máshoz: itt találkozik a történelmi múlt öröksége a Dunakanyar páratlan természeti adottságaival, így megalkotva az álomhelyszínt a jeles eseményhez. Visegrádot kiválasztani tehát nem nehéz , de ennél azért több kell az ifjú pár és a család életében is kiemelten fontos esemény megszervezéséhez - ebben tudunk mi segíteni. Cégünk, mely Visegrád legrégebben (1983 óta) működő vendéglátóipari vállalkozása, sok éves tapasztalattal rendelkezik esküvők megszervezésében, kivitelezésében. A vendéglátáson kívül profilunkhoz tartozik szállásközvetítés (szállodák és egyéb szálláshelyek közvetítése), illetve rendezvények lebonyolítása is. Mindez lehetővé teszi, hogy nem csak esküvői vacsora, de a szertartás, szállásigények, személyszállítás teljeskörű megszervezésében és megvalósításában is vendégeink segítségére tudunk lenni, illetve kívánságra teljesen át tudjuk vállalni azokat. Tájékoztatónk válaszokat kínál az esküvő szervezése során felmerülő kérdésekre, természetesen azonban a különböző megoldások egymással való társítása már többnyire megrendelőink egyedi kívánságai szerint történik. Ezen felül vendégeink ötlettára kimeríthetetlen, így bármely más felmerülő igény esetén megkíséreljük a megoldás megtalálását.

Tuti menü