Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Éttermek képes leírás - Visegrád város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Éttermek - Visegrád város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: visegrad.tlap.hu » Éttermek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Don Vito Pizzéria és Étterem

Don Vito Pizzéria és Étterem

Visegrádon a Fő utcában, nem messze a Városházától, a Keresztelő Szent János Templom árnyékában húzódik meg az olasz éttermek egyik hazai gyöngyszeme, a DON VITO. Don Vito Corleone a filmvászon egyik legnagyobb alvilági főnöke, aki egy sziciliai kisvárosból eljutott amerikába, ahol egy maffia hatalmat épített ki egy szerető családi környezetben. Az étterem kialakítása is az életútját követi. A pizzéria és a nyitott hátsó terasz a szegénységét és az amerikai emigrációt idézi. Itt forró, fa tüzelésű kemencében sült ínycsiklandozó pizzák kényeztetik a vendégeket. A következő helyiség az 1920-as évek szeszcsempész világa: bárpulton sörcsap, a polcon whiskey, brandy, konyak, gin, bárzongora a fellépő művészeknek, korabeli képek és relikviák a wurlitzertől a lefűrészelt csövű puskáig. Innen közelíthető meg a toalett is egy masszív páncélajtón keresztül, ami még további meglepetéseket tartogat a látogatók számára. A harmadik terem pedig a sala di Cosa Nostra, amely ódon faburkolatú boxaiban, kényelmes bőrüléseivel várja az igényes vendégek rendeléseit. A falon eredeti olasz festmények jelenítik meg a Corleone család tagjait: Carmella Corleone a feleség, Santino (Sonny) Corleone a legidősebb fiú, Tom Hagen az adoptált fiú, Federico (Fredo) Corleone a középső fiú, Constanza, Anthony, Mary és a többiek, és természetesen a Don.

Ételbárka

Ételbárka

Sok szeretettel várjuk visegrádi éttermünkben, ahol alacsony áron kellemes környezetben biztosítjuk a legfinomabb ételeket Önnek és családjának! Az étterem könnyen megközelíthető, Visegrádon a 11-es főút mellett, a visegrádi révtől mindössze száz méterre található a Kék Duna kempingben. Az étteremben kapható hekk, pisztráng, lángos és egyéb frissensültek, egytálételek. Rendezvény szervezést és egész napos csoportos étkeztetést vállalunk 60 főig.

Gulyás Csárda

Gulyás Csárda

Legyen vendégünk Visegrádon a Gulyás Csárdában Kellemes környezetben, családias hangulatú éttermünkben. Eredeti magyaros ételek, családias hangulat várja az ide érkezőket. A Fellegvárhoz vezető út mentén található. Kívül-belül magyaros, jó konyha, házi készítésű savanyúságok. Nyáron esténként harmonikaszó. Kellemes kerthelyiség. Terem 56 fő, kerthelyiség 120 fő.

Kovács-Kert Étterem

Kovács-Kert Étterem

A város központjában található éttermünkben házias ízekkel, gyors, figyelmes kiszolgálással várjuk kedves vendégeinket. Az étterem alkalmas családi és baráti találkozók, ünnepségek lebonyolítására. Ha Visegrádon egy csendes, hangulatos helyre szeretne beülni, térjen be hozzánk! Szeretettel várjuk Önt akkor is, ha csak egy csésze kávét szeretne ebben az elegáns miliőben elfogyasztani, vagy ha egy családi ünnepet szeretnének nálunk tartani. A Kovács család 1989 óta üzemeltet vendéglátó egységeket Visegrádon, a Pecsenye Grill-t, a Grill Udvar kisvendéglőt és több büfét. 2007 tavaszán nyitotta meg a Kovács-Kert éttermet. Elegáns polgári stílusban berendezett étterem Visegrád központjában, a 11-es számú főútról lekanyarodva a fellegvár felé vezető utcában helyezkedik el, az Áprily Lajos Általános Iskola szomszédságában. Hangulatos kerthelyiséggel, hétvégén élő zenével. Kitűnő házias konyhája egyaránt kínál bő választékot magyar, illetve helyi specialitásokat. Az étterem adottságai biztosítják egyéni vendégek, valamint kisebb társaságok, csoportok, mind menüvel mind pedig étlapról történő olcsó, gyors, színvonalas kiszolgálását. Mindezt megkönnyíti a 4 nyelven írott étlap.

Mogyoróhegy Étterem

Mogyoróhegy Étterem

Különleges, természetbarát étterem, Makovecz Imre tervei alapján fából építették. Belső tere több mint 100 vendég egyidejű fogadására alkalmas, míg az épületet körül ölelő teraszon további 120 vendéget tudunk fogadni, akiknek gyönyörű panorámában lehet részük a Börzsöny hegyeire. Ellátjuk a közeli Erdészeti Erdei Iskolába érkező táborozó gyerekek étkeztetését, valamint számos kiránduló osztály és felnőtt csoport választ bennünket. Éttermünk kedvelt helyszíne esküvőknek és céges rendezvényeknek is, hiszen a Visegrádi Kiránduló Központ közepén páratlan környezetben rengeteg szabadidős tevékenység közül választhatnak. A kisgyermekkel érkező szülőknek igyekszünk a gyermekeket lefoglaló játékokkal segíteni a várakozás perceit. Konyhánk házias ízekkel, vadételekkel és mérsékelt árakkal várja az ide látogatókat. Kedvező időjárás esetén faszenes grill teraszunkon készülnek pácolt finomságok.

Nagyvillám Vadászcsárda - Panoráma Terasz

Nagyvillám Vadászcsárda - Panoráma Terasz

A Nagyvillám Vadászcsárda egy álomként született újjá, a Dunakanyar fölé magasodva egyedülálló kilátással a Fellegvárra. Az volt a célunk mind a tervekben, mind a kivitelezésben, hogy megőrizzük a hely intimitását, a táj egységes képét és a természeti szépségeket, így a fákat beépítettük az épületbe, érintetlenül hagyva lombkoronájukat. Küldetésünk, hogy Vendégeink kiléphessenek az idő adta keretekből, elfeledve a mindennapjaik gondjait-bajait, s zavartalanul élvezhessék a - Visegrád egyedi, történelmi hangulatával megfűszerezett - szívvel és lélekkel készült ételek, finom borok együttes ízét.

Ördögmalom Erdei Étterem

Ördögmalom Erdei Étterem

Erdei éttermünk igazi újdonság az Apátkúti-völgyben. 2011 tavaszán nyitottuk meg, hogy elsősorban pisztráng- és vadétel-különlegességeikkel büszkélkedve elkápráztassuk a megfáradt turistákat, bicikliseket - megfizethető áron. A szokásos éttermi ételek mellett gondoltunk a vegetáriánusokra is, hiszen a séf az erdei gombák legkülönfélébb elkészítési módjainak úgyszintén mestere! Éttermünk egyik különlegessége a helyben füstölt pisztráng, amit vákuumfóliába csomagolva elvitelre is készítünk.

Plintenburg Étterem

Plintenburg Étterem

Kedves Vendégeink! Éttermünk 2007 tavaszán azzal a célkitűzéssel jött létre, hogy a bel-, és külföldi vendégeknek egy igényes éttermet, törzshelyet alakítson ki Visegrádon. Éttermünk egész személyzete azon fáradozik, hogy a vendéglátás terén csúcsteljesítményt nyújtson. E tényt nem mi magunk, hanem az éttermünket szép számmal felkereső bel-, és külföldi híresség, illetve a számtalan visszalátogató törzsvendég által kiállított bizonyítvány igazolja. Körpanorámás teraszunkról csodálhatják a Fellegvárat, a Salamon tornyot és a Dunát, ez idő alatt széles kínálatú étel-, és itallapunk finomságaiból választhatnak. Célunk, hogy megismertessük vendégeinkkel különleges ételeinket, hazai borvidékeink különleges borait. Mára a Plintenburg étterem Visegrád legkedveltebb étterme lett. Reméljük, hogy hamarosan Önt is vendégül láthatjuk éttermünkben, és sikerül meggyőznünk választása helyességéről.

Reneszánsz Étterem

Reneszánsz Étterem

Visegrád aranykora a XV. század végén, Mátyás király uralkodása alatt köszöntött be, amikor is itáliai felesége, Beatrix közbenjárására a Királyi Palota és a Királyi Vár olasz mesterek segítségével reneszánsz stílusban újult meg. A Reneszánsz Étterem az országban egyedülálló módon belső kialakításával, kosztümjeivel, és persze nem utolsósorban az agyagedényekben felszolgált ínycsiklandozó étkekkel és italokkal ebbe a korszakba repíti vissza Visegrádra látogató vendégeit.

Hirdetés
Sirály Étterem

Sirály Étterem

A negyed százados, elegáns polgári stílusban berendezett jó hírű étterem Visegrád központjában, a 11-es főút és a Fellegvár vezető út kereszteződésében helyezkedik el Dunára néző, panorámás kerthelyiséggel. Kitűnő házias konyhája egyaránt kínál magyar, nemzetközi illetve helyi specialitásokat (hal, vad, stb.) Az étterem adottságai biztosítják egyéni vendégek, valamint kisebb és nagyobb társaságok, csoportok mind menüvel mind pedig étlapról (á la carte) történő gyors, színvonalas kiszolgálását. Mindehhez hozzájárul a több mint 15 nyelven rendelkezésre álló étlap. Az étterem ismert különböző céges rendezvények, esküvők, egyéb családi események magas színvonalú lebonyolításáról melyhez adottsága (max. 300 fő leültetése egy helységben) is biztosított. Kisebb létszámú rendezvények esetén különböző méretű termek is rendelkezésre állnak.

Tuti menü