Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégek, vállalkozások képes leírás - Visegrád város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Cégek, vállalkozások - Visegrád város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: visegrad.tlap.hu » Cégek, vállalkozások
Keresés
Találatok száma - 9 db
AlphaNet Számítástechnikai és Vállalkozási Kft.

AlphaNet Számítástechnikai és Vállalkozási Kft.

Az AlphaNet Számítástechnikai és Vállalkozási Kft, 1996-ban alakult hazai informatikai vállalkozás, mely azóta is stabilan, nemzetközi és magyarországi informatikai technológiák fejlődéséhez alkalmazkodva a hazai megoldásszállítók élvonalában helyezkedik el. AlphaNet Kft. a világ egyik legnagyobb számítástechnikai cégének, a Hewlett-Packard hivatalos System Reseller, Authorized Service Management Szerviz, ITIL alalpú felügyeleti megoldásokat szállító HP Software Gold Partnere. Megoldásszállítói tevékenysége révén 1999 óta Microsoft Gold Certified Solution Provider partneri minősítéssel rendelkezik, IBM Business Partner továbbá 2001-től a nagyvállalati üzemeltetési rendszerek terén vezető szerepet betöltő gyártó, a BMC Software Inc. kiemelt üzleti partnere. Biztonság és kockázat menedzsment megoldásokat, szolgáltatásokat Carisma Gold Partner-ként az Abesse Rt.-vel együttműködésben valósítja meg. A HP, Microsoft, IBM és BMC termékek és megoldásaik szállításán kívül cég méltán ismert az adatbázis megoldások és kapcsolódó reorganizációs szolgáltatások egyre dinamikusabban fejlődő adoptálásáról is. Az AlphaNet partnerei tevékenységét és érdekeit szem előtt tartva igyekszik komplex szolgáltatást és megoldást nyújtani az üzleti és szervezeti igények, stratégiai tervek megfogalmazásától a teljes rendszer kiépítéséig, üzemeltetésig.

BotCom Innovációs Kft.

BotCom Innovációs Kft.

Tevékenységünk: Elektromos hálózatok tervezése Elektromos hálózatok kivitelezése Elektromos hálózatok felülvizsgálata Energiatakarékos rendszerek kiépítése Zöld energiaforrások, korszerű ház Intelligens hálózatok Elektromos és energiatakarékos rendszerek tervezése és kivitelezése. Zárt tartalomszolgáltató és szakértői portálok tagi honlaprendszerrel. Az MLM szervezetek alapvető, modern munkaeszköze a MyB-CRM Ügyfélkezelő rendszer.

Cinke Számítástechnikai Kft.

Cinke Számítástechnikai Kft.

A Cinke Kft. tizenöt éves múltra visszatekintő adatbázis építéssel, webes adatbázisok létrehozásával és üzemeltetésével foglalkozó vállalkozás. Cégünk tevékenységét részben önállóan, részben más vállalkozásokkal együtt működve végzi.

Hadházy K. Bt.

Hadházy K. Bt.

Vállalkozásunk folyamatosan újabb modellekkel és minősített gyártók termékeivel növeli kínálatát. Elsődleges szempontunk, hogy a kályhák ott készüljenek, ahol a csempéket is gyártják. Csak így garantálható az első osztályú, minőségi csempe, valamint a több évtizedes kályhaépítési tapasztalat, és a szigorú előírások megléte, azok betartása. A gyártást szakmérnökök felügyelik, saját tervezésű egyedi modelljeik évtizedes próbákat álltak ki. A legrégebbi manufaktúrát 1906-ban alapították.

Lovagkard Bt.

Lovagkard Bt.

A Lovagkard Bt. 1996-ban alakult, és történelmi kiállítások építésével és üzemeltetésével foglalkozik. A kiállítási tárgyak, eszközök elkészítése során számtalan középkori fegyver rekonstrukcióját is elkészítettük. Több évi munkával elkészült a fegyverválaszték, ami honlapunk alapjául szolgál. Olyan fegyverek készültek ide, amelyeknek a kisszériás egyedi gyártását megoldottuk, és visszaadják az egyszerű középkori fegyverek rusztikus külsejét és gyakorlati használhatóságát.

Utilis Kft.

Utilis Kft.

Az UTILIS Szolgáltató Kft. 1993. január 01-én alakult a Pilisi Állami Parkerdőgazdaság Főépítésvezetősége menedzsmentjének és eszközállományának többségéből, átvéve a tevékenységi kör nagy részét is. A Társaság teljes egészében magán tulajdonú cég. Tulajdonosai a Kft. vezetősége. Főbb tevékenységi kör: Műszaki és biológiai tájrekultiváció Hulladékgazdálkodás A felsorolt tevékenységekhez kapcsolódó tervezések

Visegrád város cégei

Visegrád város cégei

Az oldalon a Visegrádon megtalálható cégek listája olvasható. Ön most az egyik legújabb - és terveink szerint - hamarosan az egyik legnagyobb országos céges adatbázist böngészi. Jelen pillanatban már 551328 cég és vállalkozás adatait tartjuk nyilván - azonban ez a szám folyamatosan bővül. Keresni közülük a bal oldalon lévő 'keresés' menüben tud. Elég beírni a megnevezés rovatba pár betűt, vagy a települést, esetleg ha valamilyen konkrét témakörben keresgél, a kulcsszóhoz valamelyik jellemző adatot. A megnevezés, település és a kulcsszó melletti [keresés] ikonra kattintva előjön a választéklista, onnan gépelés nélkül, egy kattintással a kívánt információkat láthatja. Amennyiben pontatlanságot észlel, és módosítani kívánja valamelyik adatot, az adott cég, vállalkozás adatlapja alján lévő űrlappal jelezheti ezt felénk. Ha cége, vállalkozása még nem szerepel az oldalunkon, a bal oldali rögzítő menüben adhatja meg saját alapadatait. Az adatbázisba való bekerülés ingyenes. Természetesen gondoltunk azokra is, akiknek az adatbázisban való egyszerű szereplés nem elegendő. Lehetőséget kínálunk az oldalon szöveges vagy képi hirdetések feladására, saját weboldal készítésére és tárolására szerverünkön, vagy elérhető közvetlen kattintással a meglévő oldala, sőt, kiemelt helyre kerülhet a vállalkozása a találati listában is.

Visegrádi Ásványvíz Kft.

Visegrádi Ásványvíz Kft.

A Pet-Pack Kft 1991-ben alakult. Fő tevékenysége a műanyag palackok gyártása volt, melynek kapcsán kapcsolatba került a hazai ásványvízgyártó cégekkel. 1999-ben a cég megvásárolta a Balfi ásványvíz üzemet. 2000-ben az ország akkori legmodernebb üzemében megkezdte a Balfi ásványvíz palackozását és piaci bevezetését, melynek eredményeképpen a termék az ország egyik legismertebb ásványvízévé vált. A Balfi ásványvíz egészségre gyakorolt pozitív hatásán túlmenően jó ízével és egyedi megjelenésével lett közkedvelt szereplője a hazai ásványvíz piacnak. Megjelenését a zöld színű, formatervezett palack teszi egyedivé. 2004-ben tovább bővült a cég a Visegrádi ásványvíz üzem megvásárlásával. A Balfi szisztémát követve itt is teljesen új gyártósor épült. Az üzem megújításán túlmenően a termék csomagolása is átalakult a hazai piacon elsőként használt, úgynevezett kristály palackkal. Ennek eredményeképpen a Visegrádi ásványvíz megjelenése különlegessé vált a piacon található csomagolásokhoz képest. Az innováció szakmai elismeréssel is járt. A Visegrádi ásványvíz 2007-ben elnyerte a WORLDSTAR díjat, mely elismerés a világ legszebb palackozású ásványvízének jár. A Visegrádi ásványvíz sikeres piaci bevezetésének és széleskörű elérhetőségének köszönhetően az elmúlt időszak egyik legdinamikusabban fejlődő ásványvízévé vált.

Visegrádi Faipari Kft.

Visegrádi Faipari Kft.

A fa több ezer éve használt inhomogén, nemes, az emberhez közelálló anyag. Mire egy fa feldolgozhatóvá válik, 60-100 év, néhány esetben még több idő is eltelik. Vállalatunk hitvallása arra épül, hogy nekünk a fa feldolgozása során tisztelnünk kell ezt az értéket és a maximális minőségben kidolgozni. Hozzáadni azt a műszaki intelligenciát, amelyet ez az anyag igényel. Ez az érték kötelez minket arra, hogy a legmagasabb funkcionális, esztétikai és minőségi színvonalú terméket állítsuk elő a Tisztelt Megrendelőink örömére. Beltéri ajtókat, belsőépítészeti termékeket gyártunk közületi és egyéni megrendelésre, elsősorban fából vagy fa alapanyagú lapokból. Dinamikus fejlődésünket, piaci részesedésünk növekedését, megrendelőink bizalmának megszerzését és megtartását a folyamatos minőségbiztosítással és minőségfejlesztéssel kívánjuk elérni. Ezt az egyenletes minőséget az EN ISO 9001 1996 . szabvány és minőségbiztosítási rendszer segítségével tartjuk fenn. A magas minőségi színvonalat a szakembergárdánk tudásának folyamatos szinten-tartásával, a műszaki feltételek megteremtésével, a felhasznált anyagok gondos kiválasztásával és a szolgáltatásokkal biztosítjuk. Társaságunk minden dolgozója felelősséget vállal az általa végzett szolgáltatás, vagy a közreműködésével előállított termék kiváló minőségéért. Cégünk szükségesnek tartja az emberi erőforrások folyamatos képzését.

Tuti menü